Home > Over ons

Algemene informatie over Accoweb International B.V.

Over ons

Deze website is een activiteit van Accoweb International B.V. Accoweb is een specialistisch bedrijf dat websites exploiteert waar vakantieaccommodaties direct door consumenten kunnen worden geboekt. Accoweb is opgericht in 2008 als zelfstandige voortzetting van Funda vakantiehuizen, een onderdeel van Funda www.funda.nl , het #1 vastgoedplatform in Nederland.

Accoweb International B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Hilversum, Nederland onder registratienummer 32 12 93 40.

Het BTW/VAT registratie nummer is NL 8188 73 243B01.

Accoweb voldoet aan alle eisen van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (Nederland: AVG, per 25 Mei 2018. Europa: General Data Protection Regulation GDPR, per 26 April 2016)

 

Accoweb exploiteert diverse websites in meerdere landen en talen:

Nederland ->   www.alle-vakantiehuizen.nl

België ->  www.alle-vakantiehuizen.be

Duitsland ->   www.alle-ferienhäuser.de

Oostenrijk ->   www.alle-ferienhäuser.at

Zwitserland ->   www.alle-ferienhäuser.ch

Groot-Brittannië ->  www.all-holiday-rentals.co.uk

Spanje ->   www.casacvacaciones.es

Frankrijk ->  www.toutes-locations-de-vacances.fr 

Italië ->  www.tutte-le-case-per-vacanze.it

Verenigde staten -> www.all-vacationrentals.com

 

Onze missie

Het is onze missie om het u zo makkelijk mogelijk te maken een vakantiehuis te vinden en te boeken.

Onze visie

Het Accoweb team werkt continue aan het optimaliseren van ons technisch systeem, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste (internet) technologie. Hierdoor zijn wij in staat om grote hoeveelheden data snel te verwerken en kunt u als gebruiker optimaal gebruik maken van een gebruiksvriendelijke en snelle website. Wij streven naar actuele, volledige, transparante en onafhankelijke presentatie van alle product informatie op onze websites.

Voordelen voor onze gebruikers

Grote keuze vakantiehuizen, appartementen en bungalows

Accoweb werkt samen met meer dan 15 verschillende aanbieders van vakantiehuizen. In totaal vindt u meer dan 100.000 accommodaties op onze website. Bent u op zoek naar een exclusieve vakantiewoning, een eenvoudig vakantiehuisje of vakantieappartement? Bij ons vindt u snel en gemakkelijk uw ideale vakantie accommodatie en kunt u deze direct boeken. Of het nu gaat om vakantieaccommodatie in Noord-Noorwegen of Zuid-Spanje, midden in de grote stad of rustig gesitueerd, wij hebben voor elk wat wils.

Makkelijk zoeken & direct online boeken  

Door toepassing van slimme zoekmogelijkheden streven wij ernaar het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken om precies dat vakantiehuis te vinden die aan al uw wensen voldoet. Er zijn vele manieren om in het totale aanbod te zoeken. U kunt zoeken op belangrijke kenmerken als bijvoorbeeld aantal slaapkamers, prijs en natuurlijk beschikbaarheid. Maar ook op faciliteiten als bijvoorbeeld privé zwembad, tennisbaan of huisdieren toegestaan.

Alleen beschikbare accommodaties

U bent op zoek naar een vakantiehuis dat u wilt huren. U wilt dus niet geconfronteerd worden met accommodaties die niet (meer) beschikbaar zijn. Wij tonen u uitsluitend beschikbare accommodaties. Tenminste één keer per 24 uur worden alle beschikbaarheden van alle accommodaties in onze database bijgewerkt. Daarnaast zijn onze boekingspagina’s real-time, daar vindt u altijd de actuele prijs en beschikbaarheid. Op deze wijze maken wij het zoeken en boeken voor u gemakkelijk.

Transparant & 100% onafhankelijk

Accoweb beheert zelf geen vakantiehuizen. Wij zijn uitsluitend bemiddelaar bij de totstandkoming van de huurovereenkomst tussen u en de verhuurder. We hebben er dus ook geen belang bij om u een bepaald huis te verhuren of om bijvoorbeeld een negatieve recensie te weigeren of niet te tonen. Wij tonen u de vakantiehuizen zoals ze zijn en zijn daarin volledig transparant en onafhankelijk.

Veilig boeken

Wij doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens veilig te verwerken en op te slaan. Onze boekingspagina’s die uw persoonlijke gegevens verwerken maken gebruik van HTTPS protocollen voor veilige uitwisseling van gegevens met onze partners. Inzake ons technisch platform maken wij gebruik van de laatste technieken om het platform te beveiligen tegen oneigenlijk gebruik.

Betrouwbare partners  

Wij willen dat u met veel plezier terug kijkt op de vakantie die u in een van de door ons aangeboden vakantiehuizen heeft doorgebracht. Vandaar dat we kritisch kijken naar de manier waarop vakantiehuizen zijn beschreven en selectief zijn in het aanbod op de website. Kwaliteit heeft bij ons prioriteit. Accoweb werkt alleen samen met betrouwbare aanbieders van vakantiehuizen.

Laagste prijsgarantieregeling

Wij streven ernaar u de laagste huursom in de markt aan te bieden. Daartoe werkt Accoweb met een select aantal aanbieders van vakantiehuizen samen. Al deze aanbieders hebben aan Accoweb toegezegd deze vakantiehuizen voor de laagste prijs aan te bieden. Mocht u desondanks, nadat u een vakantiehuis via een Accoweb website hebt geboekt, hetzelfde vakantiehuis onder gelijke condities (zelfde periode, gelijk aantal personen, zelfde uitrusting niveau, etc.) ergens anders voor een lagere prijs vinden, dan geldt de volgende regeling: Accoweb betaalt u het verschil met de lagere prijs terug!

Geen extra kosten

Accoweb berekent geen kosten voor bemiddeling in het zoeken, vinden of het reserveren van een vakantiehuis. Dit betekent dat er voor u als huurder geen bijkomende kosten zijn anders dan vermeld op de huurovereenkomst met de aanbieder van het vakantiehuis.  Accoweb zelf ontvangt een percentage van iedere boeking van een vakantiehuis van de aanbieder van het betreffende vakantiehuis. Het resultaat is dat de totale huursom van het vakantiehuis voor u als huurder zo laag mogelijk blijft.

Accoweb is geen contractpartij

Accoweb is geen contractpartij bij de verhuur van accommodaties of het aanbieden van accommodaties voor verhuur. De overeenkomst voor de huur van een vakantieaccommodatie via de website(s) van Accoweb wordt direct aangegaan met de aanbieder van de betreffende accommodatie. Wij vermelden bij ieder vakantiehuis op iedere pagina de naam van de aanbieder van het betreffende vakantiehuis. Op onze boekingspagina’s tonen wij u de huurvoorwaarden van de specifieke aanbieder en zullen u ook vragen deze te aanvaarden.