Vind hier uw vakantiehuis, appartement of bungalow
Zoek in 116.583 accommodaties

×
 Typ de eerste letters van uw bestemming en selecteer een link

U wilt een vakantiehuis huren?

Op onze website vindt en boekt u gemakkelijk uw favoriete vakantiehuis. U kunt in ons grote aanbod vakantiehuizen, appartementen en bungalows op diverse manieren zoeken, bijvoorbeeld op locatie (land/regio/plaats) of door te
verfijnen op kenmerken van het vakantiehuis. In alle gevallen geldt dat wanneer u een “dag van aankomst” selecteert wij u alleen de beschikbare vakantiehuizen voor die datum tonen. Bij ieder vakantiehuis tonen wij zoveel mogelijk informatie, informatie van de aanbieder maar ook informatie van andere gebruikers. Heeft u een vakantiehuis gevonden, dan kunt u het vakantiehuis direct boeken of het bewaren en doorsturen per e-mail. Wanneer u boekt, boekt u altijd direct bij de aanbieder van het vakantiehuis. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare aanbieders van vakantiehuizen. En omdat wij geen extra kosten in rekening brengen kunnen wij u de laagste prijs garanderen.


Wij wensen u alvast een fijne vakantie!
Team Alle-Vakantiehuizen.nl

Uitgelicht

Appartementencomplex "Residenza del Bosco". 1 km van het centrum van Stresa, verhoogde ligging tegen een helling, 1.5 km van het meer, aan een doodlopende weg. Voor medegebruik: terrein met bomen. 500 m lange steile toegangsweg tot aan het huis. Openbare parkeerplaatsen 20 m. Winkel 1 km, levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km, station "Stresa" 1 km. Golfterrein 8 km. Let op: auto noodzakelijk. Spoorweg 700 m van het huis.